Er hebben de laatste jaren veel veranderingen plaatsgevonden binnen het Nederlandse zorgstelsel. Overheid en gemeenten hebben tegenwoordig een zeer grote rol in het aanbesteden en toewijzen van zorg aan cliënten. Voor middelgrote en kleine zorgaanbieders is het van groot belang zich duidelijk te onderscheiden en herkenbaar te zijn in hun specialisme. Zo kunnen cliënten aanspraak blijven maken op een diversiteit aan passende zorg.

Zorgcollectief Noord-Oost Veluwe is een samenwerkingsverband van kleinere zorgaanbieders in het noordoosten van de Veluwe. Vanuit passie en liefde voor hun vak zijn de leden van dit collectief zelfstandige zorgpraktijken gestart. Het zijn zorgpraktijken die uitblinken in kwaliteit en hiermee een grote meerwaarde bieden in de zorg aan de individuele cliënt. Wanneer deze kwaliteiten dan ook nog eens gebundeld worden middels een zorgcollectief dan levert dit een exceptionele expertise op.

Expertise die voor iedereen toegankelijk mag zijn.
Expertise die snel beschikbaar is.
Expertise die in continuïteit aangeboden kan worden.

Het Zorgcollectief is in 2015 opgericht en ontwikkelt zich gestaag tot een vakkundig opererend samenwerkingsverband. Met elkaar faciliteren we een breed aanbod gericht op gezondheid en kwaliteit van leven. Geinspireerd door Machteld Huber en het concept Positieve Gezondheid werken we met cliënten vanuit het vertrouwen dat mensen in staat zijn zich met veerkracht aan te passen en zelf regie te voeren over hun gezondheid en welbevinden.

Zorgcollectief Noord-oost Veluwe:

Oldebroek

Elburg

Nunspeet

Harderwijk

Ermelo

Putten

Hattem

Heerde

Epe

Apeldoorn

Voorst

Brummen

Zutphen

Lochem